KAJENO PIPIRŲ MILTELIAI DĖŽUTĖJE
Liofilizuotų kajeno pipirų milteliai dovanų dėžutėje.
10 g.
Ryškus ir šiltas skonis tiesiai iš gamtos! Džiovinami šaltyje Kajeno pipirai išsaugo aštrumą ir maistingąsias savybes. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi pagyvinti patiekalus subtilia, bet kartu "ugninga" nata.
Kajeno pipirus užaugino Justina, suliofilizavo Agnė, ir štai, galime pasiūlyti puikų prieskonį Jūsų patiekalams.
Tinka sriuboms, troškiniams, mėsai, daržovėms, užtepėlėms ir t.t.
Užtenka vos žiupsnelio, kad pajustumėte šilumą.
Jeigu naudojate karštiesiems patiekalams, įmaišykite jau gaminimo pabaigoje arba kai įpilsite į dubenėlį (prieš valgant).
Laikyti sausai, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės.
Atidarius pakuotę geriausia suvartoti per 6 mėn.
Gamintojas ir pardavėjas - Justina Kreizaitė
Saugus ir patogus atsiskaitymas su Paysera
Siunčiame per kurjerius ir paštomatus (sąlygos)
Užauginta ir pagaminta mūsų ūkyje
