KAJENO PIPIRŲ MILTELIAI, 10 g

DĖMESIO -  LABAI AŠTRŪS! 

Ryškus ir šiltas skonis tiesiai iš gamtos! Džiovinami šaltyje Kajeno pipirai išsaugo aštrumą ir maistingąsias savybes. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi pagyvinti patiekalus subtilia, bet kartu "ugninga" nata.

Kajeno pipirus užaugino Justina, suliofilizavo Agnė, ir štai, galime pasiūlyti puikų prieskonį Jūsų patiekalams.

Tinka sriuboms, troškiniams, mėsai, daržovėms, užtepėlėms ir t.t.

Užtenka vos žiupsnelio, kad pajustumėte šilumą.
Jeigu naudojate karštiesiems patiekalams, įmaišykite jau gaminimo pabaigoje arba kai įpilsite į dubenėlį (prieš valgant).

Laikyti sausai, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. 
Atidarius pakuotę geriausia suvartoti per 6 mėn.

Kajeno pipiruose yra natūralaus cukraus, kuris reaguodamas su oru ir drėgme keičia produkto konsistenciją. Todėl ilgainiui milteliai gali suminkštėti ir sulipti. Skonio savybių tai nekeičia.

Produktas nėra sertifikuotas kaip ekologiškas. 

Pardavėjas Justina Kreizaitė.

6,00 €
Kiekis

 

Saugus ir patogus atsiskaitymas su Paysera

 

Siunčiame per kurjerius ir paštomatus (sąlygos)

 

Užauginta ir pagaminta mūsų ūkyje

DĖMESIO -  LABAI AŠTRŪS! 

Gaminami iš mūsų šeimos narės Justinos užaugintų Kajeno pipirų. 

Ryškus ir šiltas skonis tiesiai iš gamtos! Džiovinami šaltyje Kajeno pipirai išsaugo aštrumą ir maistingąsias savybes. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi pagyvinti patiekalus subtilia, bet kartu "ugninga" nata.

Tinka sriuboms, troškiniams, mėsai, daržovėms, užtepėlėms ir t.t.

Užtenka vos žiupsnelio, kad pajustumėte šilumą.

Produktas nėra sertifikuotas kaip ekologiškas. 

Pardavėjas Justina Kreizaitė.
Naudojama ekologiška žaliava.

J.Kreizaitės ūkis

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password