KAJENO PIPIRŲ MILTELIAI, 10 g
DĖMESIO - LABAI AŠTRŪS!
Ryškus ir šiltas skonis tiesiai iš gamtos! Džiovinami šaltyje Kajeno pipirai išsaugo aštrumą ir maistingąsias savybes. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi pagyvinti patiekalus subtilia, bet kartu "ugninga" nata.
Kajeno pipirus užaugino Justina, suliofilizavo Agnė, ir štai, galime pasiūlyti puikų prieskonį Jūsų patiekalams.
Tinka sriuboms, troškiniams, mėsai, daržovėms, užtepėlėms ir t.t.
Užtenka vos žiupsnelio, kad pajustumėte šilumą.
Jeigu naudojate karštiesiems patiekalams, įmaišykite jau gaminimo pabaigoje arba kai įpilsite į dubenėlį (prieš valgant).
Laikyti sausai, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės.
Atidarius pakuotę geriausia suvartoti per 6 mėn.
Kajeno pipiruose yra natūralaus cukraus, kuris reaguodamas su oru ir drėgme keičia produkto konsistenciją. Todėl ilgainiui milteliai gali suminkštėti ir sulipti. Skonio savybių tai nekeičia.
Produktas nėra sertifikuotas kaip ekologiškas.
Pardavėjas Justina Kreizaitė.
Saugus ir patogus atsiskaitymas su Paysera
Siunčiame per kurjerius ir paštomatus (sąlygos)
Užauginta ir pagaminta mūsų ūkyje
DĖMESIO - LABAI AŠTRŪS!
Gaminami iš mūsų šeimos narės Justinos užaugintų Kajeno pipirų.
Ryškus ir šiltas skonis tiesiai iš gamtos! Džiovinami šaltyje Kajeno pipirai išsaugo aštrumą ir maistingąsias savybes. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi pagyvinti patiekalus subtilia, bet kartu "ugninga" nata.
Tinka sriuboms, troškiniams, mėsai, daržovėms, užtepėlėms ir t.t.
Užtenka vos žiupsnelio, kad pajustumėte šilumą.
Produktas nėra sertifikuotas kaip ekologiškas.
Pardavėjas Justina Kreizaitė.
Naudojama ekologiška žaliava.
