EKOLOGIŠKAS KANAPIŲ ALIEJUS
Išspaustas lapkričio 5d.
Geriausias iki 05-03-2025
Šalto spaudimo. Nerafinuotas.
Gaminamas iš mūsų užaugintų kanapių sėklų.
Spaudžiame nedideliais kiekiais, kas dvi savaites.
DĖMESIO - papildomas pasirinkimas supakuoti į KRAFT popierių kainuos +0,50 eur.
Jei popierinė pakuotė nereikalinga, spauskite "NE"
Saugus ir patogus atsiskaitymas su Paysera
Siunčiame per kurjerius ir paštomatus (sąlygos)
Užauginta ir pagaminta mūsų ūkyje
Išspaustas šaltuoju būdu iš mūsų užaugintų kanapių sėklų.
Gali būti truputį drumstas.
Naudojamas šaltiesiems patiekalams ir kosmetikai. Netinka kepimui.
Kanapių aliejus labai vertingas dėl sudėtyje esančių vitaminų ir mikroelementų. Itin vertinamas dėl organizmui ir odai svarbių riebiųjų rūgščių: omega-3, omega-6. Šios riebiosios rūgštys yra būtent tokiu santykiu, kuris žmogui pats tinkamiausias (3:1).
Kanapių aliejuje gausu chlorofilo. Tai žalios spalvos augalinis pigmentas, kuris augalus nudažo žaliai. Jis kaupia augaluose saulės energiją ir dalyvauja fotosintezėje. Manoma, kad chlorofilas valo organizmą nuo kancerogeninių ir mutageninių medžiagų, saugo DNR nuo pakitimų, stimuliuoja kraujo gamybą, stiprina imunitetą, skatina greitesnį ląstelių augimą ir stiprina jų sieneles, stabdo bakterijų dauginimąsi.
En. vertė, 100 g | 3700kJ/900kcal |
Riebalų kiekis | 99,93 proc |
Sočiųjų riebalų rūgščių | 9,52g |
Mononesočiųjų riebalų rūgščių | 10,69g, iš jų |
Omega 9 | 10,55g |
Polinesočiųjų riebalų rūgščių | 79,71g, iš jų |
Omega 3 | 17,93 |
Omega 6 | 61,77 g |
Agliavandenių, baltymų ir druskų | nėra |
Būtina laikyti šaltai ir tamsiai. Negalima kaitinti.
Spaudžiamas šviežias, kas dvi savaites. Tinkamumo vartoti terminas nurodytas etiketėje (4 mėn. nuo pagaminimo).